![]() ![]() |
Aug 26 2010, 10:12 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: RL Rekrut Postów: 1 Dołączył: 26-August 10 Użytkownik nr: 2,801 |
Ksywa na forum : Tekeda
Nick w grze : Tekeda Płeć : Male Klasa postaci : Cleric Typ : semi-hardcore Imię : Przemek Doświadczenie mmorpg : duzo roznym MMO ostatnie Cabal i teraz Aion Krótko o sobie : Aiona gram tylko i wylacznie dla PvP reszta raczej mnie nie interesuje ale jak trzeba PvE to tez (chodz tego nie cierpie -.-) poprzednio gralem na Castor teraz (niestety) Telemachus bylem w wielu 'top' legionach ale wiekszosc z nich zadko robilo jakiekolwiek PvP raidy wiec od kilku tygodni jest legionless :< |
|
|
|
Sep 3 2010, 03:16 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: RL Rekrut Postów: 4 Dołączył: 3-September 10 Użytkownik nr: 2,832 |
Ksywa na forum : Senretsu
Nick w grze : Senretsu Wiek : 23 Płeć : Male Klasa postaci : Ranger Lv: 50 Typ :semi-hardcore, podczas sesji wiadomo co się dzieje :< Imię : Przemo Doświadczenie mmorpg : Helbreath 2y, Mu Online 1y, SilkBOTOnline 1y, WoW 4y, GW 1y, Aion ^^ 1y Krótko o sobie : Witam, na imię mam jak już wiadomo Przemek, 23 lata, student informatyki. Interesuję się moją kobietą [niestety wysoki priorytet], programming, linux, i jak to na informatyka przystało dobrym piwkiem. Niestety po genialnych transferach ncsoftu zostałem sam na polu walki, od dawien dawna byłem pełen podziwu Waszej organizacji i zgrania. Znam też dużo waszych członków z moich dawnych legionów : IX Kohorta / Furia. Więć śmiało mogę powiedzieć że wiem w co się pakuję i bardzo tego chce : ) |
|
|
|
Sep 3 2010, 04:55 PM
|
|
|
|
Zgłoś się do Boge lub Sunkawakan in game
-------------------- Everquest 2\Eagleeyes / Oggok / Royal Legion / Leader / 60 lvl Berserker / 60 lvl Armorsmith __________________________________________ RF online\Eagleeyes / Wind / E.X.I.L.E / Acc Race Leader / 44 Punisher __________________________________________ Vanguard\Eagleeyes / Frengrot / Royal Legion / Leader / 50 lvl Dread Knight / 50 lvl Armorsmith __________________________________________ LotR\Eaglusia / Evernight / Royal Legion / Member / 50 lvl Minstrel / Grandmaster Explorer __________________________________________ Age of Conan\Eagleeyes / Ymir / Royal Legion / Leader / 80 Guardian / 70 Armorsmith __________________________________________ Warhammer\Eagleeyes / K8P / Royal Legion / Leader / 40 lvl / 49 Rank / Black Orc / Cultivation 200 / Apothecary 200 __________________________________________ DFO\Eagleeyes / EU-1 / Royal Legion / Leader / high skilled warrior / 100 armorer __________________________________________ AION\Eagleeyes / Gorgos / Royal Legion / Leader / 44 Gladiator / 449 Master Armorsmith / 399 Aether / 399 Gatherer __________________________________________ WOW\ Igleeyes / Burning Legion / Royal Legion / Member / 80 Holy Paladin / 450 Blacksmithing / 450 Mining |
|
|
|
Wczoraj, 11:45 AM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: RL Rekrut Postów: 1 Dołączył: Wczoraj, 11:40 AM Użytkownik nr: 2,838 |
Ksywa na forum : Samiros
Nick w grze : Samiros Wiek : 26 Płeć : Mezczyzna:] Klasa postaci : Cleric Lv: 51 Typ : hardcore Imię : Piotrek Doświadczenie mmorpg : Rappelz, Lineage Krótko o sobie : Wiec mam na imie Piotrek, mam 26 lat, pochodze z Warszawy. Nacodzien pracuje i ucze sie:) jestem bez konfliktowym kolesiem:) |
|
|
|
Wczoraj, 05:02 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: RL Rekrut Postów: 1 Dołączył: 27-July 10 Użytkownik nr: 2,789 |
Ksywa na forum : Che
Nick w grze : Mairead Wiek : 35 Płeć : M Klasa postaci : Sin Lv: 51 Typ : semi-hc Imię : Daniel Doświadczenie : D2/LoD, Lineage 2 Krótko o sobie : żona, dzieci, dużo pracy, do marca grałem głównie po stronie Elyos, gram wieczorami do późnych godzin nocnych, lubię PvP oraz sprawne PvE |
|
|
|
Dzisiaj, 10:31 AM
|
|
|
|
Witam. ATM, aż do odwołania rekrutacja jest wstrzymana. Proszę dowiadywać się ingame. Pozdrowienia. -------------------- AION - aktywne
EVE online - aktywne, btw najlepsze mmo wszechczasów w/g mnie WOW - zszedł na psy i śmierdzi więc nieaktywne |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 02:29 PM |