![]() ![]() |
Feb 3 2010, 04:13 PM
|
|
|
|
W trybie express potrzebujemy klas:
Templar Chanter Spiritmaster Cleric Klasy powyżej 45lv. Prosimy o kontakt w grze: Earnamarie Draco. -------------------- |
|
|
|
Jul 22 2010, 04:56 PM
|
|
|
|
Bonkowi się nudzi prosi o skrócenie BANICJI z RL
Ten post został edytowany przez Bonqzor2: Jul 22 2010, 04:58 PM -------------------- |
|
|
|
Jul 22 2010, 06:36 PM
|
|
|
|
A cos narozrabiał i za co żałujesz
-------------------- Everquest 2\Eagleeyes / Oggok / Royal Legion / Leader / 60 lvl Berserker / 60 lvl Armorsmith __________________________________________ RF online\Eagleeyes / Wind / E.X.I.L.E / Acc Race Leader / 44 Punisher __________________________________________ Vanguard\Eagleeyes / Frengrot / Royal Legion / Leader / 50 lvl Dread Knight / 50 lvl Armorsmith __________________________________________ LotR\Eaglusia / Evernight / Royal Legion / Member / 50 lvl Minstrel / Grandmaster Explorer __________________________________________ Age of Conan\Eagleeyes / Ymir / Royal Legion / Leader / 80 Guardian / 70 Armorsmith __________________________________________ Warhammer\Eagleeyes / K8P / Royal Legion / Leader / 40 lvl / 49 Rank / Black Orc / Cultivation 200 / Apothecary 200 __________________________________________ DFO\Eagleeyes / EU-1 / Royal Legion / Leader / high skilled warrior / 100 armorer __________________________________________ AION\Eagleeyes / Gorgos / Royal Legion / Leader / 44 Gladiator / 449 Master Armorsmith / 399 Aether / 399 Gatherer __________________________________________ WOW\ Igleeyes / Burning Legion / Royal Legion / Member / 80 Holy Paladin / 450 Blacksmithing / 450 Mining |
|
|
|
Jul 23 2010, 07:48 AM
|
|
|
|
Wiedza że żałuje "wychodziłem z gildii i wchodziłem pierwszy raz przeglądałem opcje i mi się klikło nie to co trzeba
Ten post został edytowany przez Bonqzor2: Jul 23 2010, 12:12 PM -------------------- |
|
|
|
Jul 23 2010, 12:15 PM
|
|
|
Ambasador ![]() Grupa: RL Team Postów: 126 Dołączył: 4-September 08 Użytkownik nr: 1,303 |
Wiedza że żałuje "wychodziłem z gildii i wchodziłem" i trochę koledzy się wpienili powiedzieli bym sobie miesiąc odpoczął od nich za kare 3 razy wyjście z gildii. W Legionie obowiązuje zasada, iż istnieje możliwość popełnienia takiego błędu tylko 1 raz (ktoś sam wychodzi z RL). Po takim wyjściu ja lub Draco zwracamy się do takiej osoby następnego dnia z pytaniem czy chce wrócić. Jeśli zdarzy się to ponownie to niestety trzeba miesiąc odbębnić poza legionem zastanawiając się nad swoim zachowaniem w pseudo drugim wydziale, a jako że drugi wydział nie istnieje to bez legionu lub w jakimś innym przez ten czas. Dostępu do TS-a ani Forum nie ścinamy. Wiem że ciężko taki miesiąc poza gildią wytrzymać. Aktualnie sytuacja dotyczy Bonqzora i Grygora (2 razy wyszedł z legionu - kara do 21.08.2010). Nie chcę, żeby ludzie przychodzili i wychodzili jak im się chce, jak im wygodnie, ze względu na obowiązkowe siege, czy też ze względu na upicie i poobrażanie ludzi, czy cokolwiek innego. Royal Legion to Royal Legion - i tyle. Coby się nie działo to gdy gramy, to gramy razem w Royal Legion według wspólnych dla wszystkich zasad. Sytuacji typu "a se wyjdę" nie toleruję. Przypominam także, że po otrzymania kicka wskutek nieobecności powrót jest traktowany jako normalny, a nie jako wyjście z gildii. Ten post został edytowany przez earnamarie: Jul 23 2010, 12:34 PM -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 23 2010, 07:05 PM
|
|
|
|
czyli prośba odrzucona wole Erna dobrym liderem jestes ale z Drako załatwia te sprawy lepiej ;/ bo nie owija w bawełnę :Przez jeden wyjątek RL sie nie rozpadnie zwłaszcza że ja o to zabiegam i wiesz jaki jestem.Eagleeyes czy możesz pomóc?
Ten post został edytowany przez Bonqzor2: Jul 23 2010, 07:07 PM -------------------- |
|
|
|
Jul 23 2010, 07:13 PM
|
|
|
|
Niestety nie moge. To sprawa wydziałowa.
-------------------- Everquest 2\Eagleeyes / Oggok / Royal Legion / Leader / 60 lvl Berserker / 60 lvl Armorsmith __________________________________________ RF online\Eagleeyes / Wind / E.X.I.L.E / Acc Race Leader / 44 Punisher __________________________________________ Vanguard\Eagleeyes / Frengrot / Royal Legion / Leader / 50 lvl Dread Knight / 50 lvl Armorsmith __________________________________________ LotR\Eaglusia / Evernight / Royal Legion / Member / 50 lvl Minstrel / Grandmaster Explorer __________________________________________ Age of Conan\Eagleeyes / Ymir / Royal Legion / Leader / 80 Guardian / 70 Armorsmith __________________________________________ Warhammer\Eagleeyes / K8P / Royal Legion / Leader / 40 lvl / 49 Rank / Black Orc / Cultivation 200 / Apothecary 200 __________________________________________ DFO\Eagleeyes / EU-1 / Royal Legion / Leader / high skilled warrior / 100 armorer __________________________________________ AION\Eagleeyes / Gorgos / Royal Legion / Leader / 44 Gladiator / 449 Master Armorsmith / 399 Aether / 399 Gatherer __________________________________________ WOW\ Igleeyes / Burning Legion / Royal Legion / Member / 80 Holy Paladin / 450 Blacksmithing / 450 Mining |
|
|
|
Jul 23 2010, 07:20 PM
|
|
|
|
Bonq, ale są zasady, i w gildii nie ma równych i równiejszych - pozwolimy Tobie to całość się rzuci, że też chce jak cos takiego odpali. Więc mimo wszystko grasz z nami, tylko nie biegasz z pelerynką RL. Miesiąc szybko minie ale niestety kara musi być.
-------------------- |
|
|
|
Jul 23 2010, 07:56 PM
|
|
|
|
foch.wypije za was jutro http://www.festiwalenergii.pl i dziś kac
Ten post został edytowany przez Bonqzor2: Jul 25 2010, 09:35 AM -------------------- |
|
|
|
Jul 24 2010, 01:35 AM
|
|
|
|
HEhehe http://www.festiwalenergii.pl Też Się Wybieram Na to ze znajomymi
: A teraz No cóż Kara Musi Być niestety. Zasady,Obowiązuje Każdego No Musisz Jakoś Przeżyć |
|
|
|
Aug 28 2010, 11:43 AM
|
|
|
|
NIEAKTUALNE. -------------------- AION - aktywne
EVE online - aktywne, btw najlepsze mmo wszechczasów w/g mnie WOW - zszedł na psy i śmierdzi więc nieaktywne |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5th September 2010 - 10:23 PM |