![]() ![]() |
Aug 27 2010, 06:06 PM
|
|
|
|
Co do trudności solo i instancji to zaczekajcie chociaż do bety. Podczas prezentacji ostatniej przez gościa na gamescom ( dawałem filmik w newsach ) walczył z jakimś bossikiem i mu hp nie ubywało ale sam mówił że to na potrzeby prezentacji. O grupowe się nie martwię bo na filmikach dobrze widać że walki grupowe są ok, jeden z filmików pokazywał jak walczyli z bossem w instancji, film trwał 5 minut i boss dalej nie padł, czyli walki w miarę długie, umiejętności bossów widocznie zaznaczone, co parę sekund biegali po jaskini przez feara. Bardziej boję się o rajdy 20 osobowe bo nie wiem czy mają je gotowe, wspominają że rajdy będą ale ich nie widzieliśmy, a w achievementsach w zakładce rajdów było pusto na gamescomie, za to w zakładkach pvp, lub pve grupowym było ich całkiem sporo. Oby trochę contentu rajdowego przed premierą dodali.
Cieszą mnie klasy, bo będę mógł sobie różne buildy porobić, np na tankowanie, pvp, dps itd. Wszystko zmieniając out of combat, będzie ciekawie. A co do skilli healerów to bodajże purifier ( lekarz po stronie Defiant ) będzie miał fajną umiejętność, lecząc kogoś np. tanka cały overhealing jaki zrobi ( czyli każda ilość heala która wyleczy coś poza maksymalne życie tanka ) będzie się rozkładało równomiernie 5m wokół tej osoby i leczyło ich za taką samą ilość. Czyli na rajdzie lecząc tanka będzie przy okazji leczył meele dpsów wokół i heal się nie będzie marnował. -------------------- |
|
|
|
Dzisiaj, 01:33 PM
|
|
![]() Admirał ![]() Grupa: RL Team Postów: 385 Dołączył: 7-September 08 Skąd: cz-dz/wrocław Użytkownik nr: 1,334 |
Można gdzieś znaleźć info o tym, które klasy należą do danych frakcji?. W sumie o rasy też jestem ciekawy bo na oficjalnej stronie jakoś o tym fakcie zapomnieli...
-------------------- Va'esse deireádh eap eigean.....
|
|
|
|
Dzisiaj, 01:49 PM
|
|
![]() Admirał ![]() Grupa: RL Team Postów: 387 Dołączył: 20-September 08 Skąd: Bydgoszcz/Wawa Użytkownik nr: 1,491 |
Startowe klasy zgodnie z tym tu^^ (z każdego archetypu 2 klasy do wyboru na początku gry)
Defiants: Warrior - Reaver / Champion Cleric - Purifier / Inquisitor Mage - Warlock / Elementalist Rouge - Nightblade / Ranger Guardians: Warrior - Paladin / Champion Cleric - Sentinel / Inquisitor Mage - Pyromancer / Elementalist Rouge - Assassin / Ranger CYTAT all the souls will be available further into the leveling process for each faction. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5th September 2010 - 10:56 PM |