![]() ![]() |
Aug 3 2010, 07:03 PM
|
|
|
Senator ![]() Grupa: RL Team Postów: 160 Dołączył: 21-October 08 Skąd: Wereszcze Duze Użytkownik nr: 1,701 |
MaTheo
"wg podpowiedzi Paina: Tatuncio?" - nie w tamtych czasach to ja sie troche bawilem postacia Singrid (jak mnie doposcili do komputera) Pozdrawiam |
|
|
|
Aug 3 2010, 09:05 PM
|
|
![]() Vill ![]() Grupa: Super Moderator Postów: 3,217 Dołączył: 22-January 06 Skąd: Chełm / Poland Użytkownik nr: 31 |
a aj powiem tylko jedno wielkie llllllllooooooooooollllllllll, a jesli jeszcze raz ktos mi tu publicznie powie ze "pojebus" pasuje do mojego ojca to jak budde kofam wywale z gildii, odnajde w realu, spale stodole, wystrasze krowy coby daly kwasne mleko, zrobie kregi w zbożu, wrzucę teściową do studni (aby wodę skazić), podrzucę żonie dowód że jest zdradzana i takie tam
Dawid a co dostanę jak Ci przeslę wszystkie prawidłowe odpowiedzi na twój quiz? -------------------- "jutro też jest dzisiaj....tyle że jutro"
FE - Villma Thunderstorm, Villsonia Thunderstorm, Villson Thunderstorm, Villcor Thunderstorm AION - Villma, Villsonia, Villson POTBS - Villma Thunderstorm EQ2 - Villma Vilemo Sinsiew Shira Paulinka Singrid Argild Villemek Villcor Villotu Villcos Villkolak Villsonia SWG - Villma Villme Villmo Villmy Vill'cor Vill'otu Villko Villhelm Vaska Paulinka WAR - Villma Paulinka Tangel Martha Kundel Villcor Villhelmek Van - Paulinka Villma AoC - Villma Villmo Singrid AA - [RL]Vill [RL]Villson (mostly on "The Bridge" and "Pipeline" maps) na TSie - Vill Vill the Crazy One, Raidleader of Royal Legion, Lider of Royal Legion Academy, DKP officer, son of Tatuncio, younger bro of Agania and Argild, older bro of Pablocki |
|
|
|
Aug 4 2010, 11:05 AM
|
|
|
|
...ciach...wrzucę teściową do studni (aby wodę skazić)...ciach... to z tesciowa to aktualne? mi na wodzie nie zalezy -------------------- Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. (Zadziwiający Maurycy i jego uczone szczury)
|
|
|
|
Aug 4 2010, 11:54 AM
|
|
|
|
Kręgi w zbożu bym się nauczył od kogoś robić kurde zawsze chciałem to umieć.Villu można u ciebie nauki pobierać ?
Ten post został edytowany przez Draco: Aug 4 2010, 02:04 PM -------------------- |
|
|
|
Aug 4 2010, 06:32 PM
|
|
|
|
Vill to ja poprosze o dowody zdrady, jeden problem będę miał z głowy he he
-------------------- |
|
|
|
Aug 5 2010, 12:29 AM
|
|
![]() Vill ![]() Grupa: Super Moderator Postów: 3,217 Dołączył: 22-January 06 Skąd: Chełm / Poland Użytkownik nr: 31 |
lol jesteście chorzy...wiecie o tym prawda?
w każdym razie zlecenia przyjmuję w każdy poniedziałek w godzinach pomiędzy 0100 a 0101 na prv Ten post został edytowany przez Vill: Aug 5 2010, 12:30 AM -------------------- "jutro też jest dzisiaj....tyle że jutro"
FE - Villma Thunderstorm, Villsonia Thunderstorm, Villson Thunderstorm, Villcor Thunderstorm AION - Villma, Villsonia, Villson POTBS - Villma Thunderstorm EQ2 - Villma Vilemo Sinsiew Shira Paulinka Singrid Argild Villemek Villcor Villotu Villcos Villkolak Villsonia SWG - Villma Villme Villmo Villmy Vill'cor Vill'otu Villko Villhelm Vaska Paulinka WAR - Villma Paulinka Tangel Martha Kundel Villcor Villhelmek Van - Paulinka Villma AoC - Villma Villmo Singrid AA - [RL]Vill [RL]Villson (mostly on "The Bridge" and "Pipeline" maps) na TSie - Vill Vill the Crazy One, Raidleader of Royal Legion, Lider of Royal Legion Academy, DKP officer, son of Tatuncio, younger bro of Agania and Argild, older bro of Pablocki |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5th September 2010 - 10:11 PM |