![]() ![]() |
Jun 30 2010, 11:12 PM
|
|
![]() Ambasador ![]() Grupa: RL Rekrut Postów: 129 Dołączył: 7-September 08 Skąd: Borne Sulinowo :) Użytkownik nr: 1,338 |
począwszy od 6 lipca 2010, obecni jak i byli gracze bawić się mogą w WAR-ka za darmo przez dwa tygodnie, korzystając przy okazji ze 100% bonusa do expa i rr
"Once the transition has begun on 29 June 2010, access to European servers for WAR will be suspended for half-a-day as the new Mythic Entertainment servers are brought online. After this transition period, the full game will once again be accessible on the GOA servers, and starting 6 July 2010 all current and former European subscribers will receive 14 days of free gameplay on our servers and a 100% bonus to Renown and Experience for 14 days!" oczywiście zapraszam w szeregi Royal Legion, kontakt in-game: Lauralanthalsa, Ostupam, Lailer, Telaelle Ten post został edytowany przez Warius: Jul 2 2010, 06:47 PM -------------------- |
|
|
|
Jul 1 2010, 02:41 AM
|
|
|
|
Świetna wiadomość, jak tylko przypomnę sobie dane do konta to się pojawię
-------------------- W stanie spoczynku:
WAR - Morley - 78rr DoK, Karak Eight Peaks/ Karak-Norn WoW - Morley - 80 Druid, Horde, Burning Legion |
|
|
|
Jul 1 2010, 07:33 AM
|
|
|
|
noo - zalogować sie i tak jak przy ostatnim razie dowiedziec sie ze dzis znow nie ma nic do roboty - jak znajde gdzies instalke u Villa na kompie (bo on wszystko zbiera) to sie logne na 10 minut z czystej ciekawosci, ale nie w weekend na pewno bo w EQ2 jest double AA weekend.
-------------------- Everquest - spotkajmy się tam ... i poczekajmy na CIVKĘ
______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka |
|
|
|
Jul 1 2010, 11:34 AM
|
|
![]() Ambasador ![]() Grupa: RL Rekrut Postów: 129 Dołączył: 7-September 08 Skąd: Borne Sulinowo :) Użytkownik nr: 1,338 |
Świetna wiadomość, jak tylko przypomnę sobie dane do konta to się pojawię ekstra -------------------- |
|
|
|
Jul 1 2010, 12:58 PM
|
|
|
Dyplomata ![]() Grupa: RL Rekrut Postów: 51 Dołączył: 13-April 09 Użytkownik nr: 2,008 |
a ja wlasnie oddaje dysk na gwarancje, slicznie
-------------------- |
|
|
|
Jul 1 2010, 03:44 PM
|
|
|
|
A to może też się pojawię a co
Zdrówko! |
|
|
|
Jul 2 2010, 02:24 PM
|
|
|
|
Dajesz Pawka pobiegamy razem
-------------------- |
|
|
|
Jul 2 2010, 02:48 PM
|
|
|
|
O fajnie, starzy znajomi
Ja tez sie postaram pojawic w takim razie, choc bez grupy chentych na pvp pewnie dlugo znowu nie zabawimy ^^ -------------------- Dark Age of Camelot - Iscra / Lios Alfar / Lyonesse,Logres,Camlann
World of Warcraft - Iscra / Lios Alfar / Gorgonnash Guild Wars - Iscra / OLD Vanguard - Sethra / Royal Legion / Frengrot Age of Conan - Iscra / Royal Legion / Ymir WAR - Cawti / Royal Legion |
|
|
|
Jul 2 2010, 06:04 PM
|
|
O fajnie, starzy znajomi Ja tez sie postaram pojawic w takim razie, choc bez grupy chentych na pvp pewnie dlugo znowu nie zabawimy ^^ u nas jest zawsze grupa chętnych na pvp -------------------- |
|
|
|
Jul 4 2010, 12:19 PM
|
|||||||
|
Minister ![]() Grupa: RL Team Postów: 854 Dołączył: 16-January 07 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 182 |
Chciałem skorzystać z tych 14 dni ale po odzyskaniu loginu i hasła mimo wszystko nie mogę się zalogować na swoje konto... O co chodzi?
-------------------- |
||||||
|
|
|||||||
Jul 4 2010, 12:30 PM
|
|
|
|
Z tego co wiem to będziesz mógł się zalogować na swoje stare konto dopiero po oficjalnym starcie(7-8 lipca?). A do loginu musisz dodać "_EUR" (nie wiem czy wielką czy małą literą).
-------------------- W stanie spoczynku:
WAR - Morley - 78rr DoK, Karak Eight Peaks/ Karak-Norn WoW - Morley - 80 Druid, Horde, Burning Legion |
|
|
|
Jul 4 2010, 02:47 PM
|
|
|
|
Morley jestes juz ingame ?
-------------------- |
|
|
|
Jul 4 2010, 06:58 PM
|
|
|
|
Nie, na razie latam na trialu i odzyskuje swój mad skillz;). Póki co lamie straszliwie;).
Jak tylko servery wystartują to będę ingame:] Ten post został edytowany przez Morley: Jul 4 2010, 07:01 PM -------------------- W stanie spoczynku:
|
|
|
Jul 5 2010, 02:08 PM
|
|
|
|
no tak to było do przewidzenia
-------------------- |
|
|
|
Jul 8 2010, 09:59 PM
|
|
|
|
Morleyyy ja tez lamie
-------------------- Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. (Zadziwiający Maurycy i jego uczone szczury)
|
|
|
|
Jul 27 2010, 01:29 PM
|
|
|
|
właśnie zakończył się darmowy warek, przynajmniej u mnie, dziękuje wszystkim za wspólną zabawę
|
|
|
|
Jul 27 2010, 11:23 PM
|
|
|
|
mi tez sie skonczyl ale najdalej na weekend kupie suba wiec powroce !
-------------------- Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. (Zadziwiający Maurycy i jego uczone szczury)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5th September 2010 - 10:35 PM |