Neki Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Witam serdecznie topic do ustawiania sie na wspólna grę i dyskusji na temat gierek na Xboxika Ps. Proszę sie powstrzymać od walki xboxik vs ps3 obie konsolki sa świetne posty o tej tematyce będą kasowane Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 (edited) jutro powinienem dostać "Test Drive Unlimited 2" jeśli ktoś chciałby wspólnie pojeódzić niech doda mnie do friendsow mój nick " Nequ " a jeśli uzbierało by nas sie kilku moglibyśmy założyć własny klub itp. Ps nawet jeśli nie jesteście zainteresowani ta gierka podajcie swoje nicki może mamy inne gry w które moglibyśmy wspólnie pograć Edited February 9, 2011 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
witcher Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 obie są fajne i obie posiadam ale wole ps 3, choć w mass effect 2 na kloca grałem maniakalnie dlatego bardzo polecam ten tytuł na xbox 360 pomimo że jest też na ps 3, tylko że na ps 3 gra jest w angielskiej wersji językowej, a to bardzo duża wada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakus Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 XBOX360 TOOO ZóOOOOOO !!! :D RED DEATH i po konsoli ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jugan Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Czy wy musicie trollować? Napisał Neki, że chce mieć taki sam temat jak użytkownicy PS3 i nei chce flame'u tutaj....a wy co robicie?.... Neki, czytałem, że na XB niedługo Forza 4 wychodzi, więc raczej na tym tytule się skup a nie na TDU2 :P Starcraft ][ - Jugan - Active Rift - Jugan - Defiant Mage - Retired WoW - Tarhall - Orc Warrior - Retired Aion - Jugan - Asmodian Sorcerer - Retired WAR - Jugan - Black Orc - Retired Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 skupie sie i to jak ale do wyjścia forzy4 jeszcze z pul roku a cos przez ten czas trzeba robic w miedzy czasie tdu2 okazała sie rewelacyjna gra wczoraj np jeódziłem po hawajach bez celu przez 2 godziny słuchając radyjka i ciesząc sie przejażdżka od czasu do czasu ścigając z innymi ludzmi goraco polecam Ps co do ewentualnych problemów technicznych wyjaśnię niewtajemniczonym ze nowe xboxiki ich nie maja a jesli nawet gdyby sie zdążyło dzwonie przyjeżdżają pod dom z pocałowaniem reki zabierają konsolkę i przywożą za tydzieA„ naprawiona co jak co ale m$ ma rewelacyjna obsługę techniczna :) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suporex Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 obie są fajne i obie posiadam ale wole ps 3, choć w mass effect 2 na kloca grałem maniakalnie dlatego bardzo polecam ten tytuł na xbox 360 pomimo że jest też na ps 3, tylko że na ps 3 gra jest w angielskiej wersji językowej, a to bardzo duża wada. eeeee... miales na mysli, ze gra w polskiej wersji jezykowej to bardzo duza wada, right? You're pro or you're a noob. That's Life. Youtube Channel: TrueRockNRolla Link to comment Share on other sites More sharing options...
latino Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Przecież napisał , że dużą wadą jest gra w wersji angielskiej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zahaiel Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Moj gamertag "Zahaiel" jakby ktos chcial w cos pograc to dodawac ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted December 6, 2011 Author Report Share Posted December 6, 2011 zaraz cie dodam mój nick to nequ Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts