Neki Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) witam w sieci pojawił sie 1szy epizod nowego krótkometrażowego serialu mortal kombat zarówno jego jak i kolejne będę wrzucał do tego tematu serial jest darmowy Zapowiedz serialu VidA©o YouTube Ep1 VidA©o YouTube Ep2 VidA©o YouTube Ep3 VidA©o YouTube Ep4 VidA©o YouTube Ep5 VidA©o YouTube Ep6 VidA©o YouTube Ep7 VidA©o YouTube Ep8 VidA©o YouTube Ep9 VidA©o YouTube Edited December 22, 2011 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 13, 2011 Author Report Share Posted June 13, 2011 nastepne odcinki ekipa trzyma na tegoroczny Comic-Con który odbędzie sie 21-24 lipca Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drum Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 nastepne odcinki ekipa trzyma na tegoroczny Comic-Con który odbędzie sie 21-24 lipca Neki a ty jeszcze żyjesz? Może byś tak na tsa wpadł i się przywitał od czasu do czasu :) Good guys go to Heaven, bad guys go wherever they want. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 Ep9 ostatni epizod sezonu dodany Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suporex Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 wszystko oprocz najnowszego poblokowane You're pro or you're a noob. That's Life. Youtube Channel: TrueRockNRolla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 wszystko oprocz najnowszego poblokowane u mnie wszystko działa sprawdzałem przed chwilka Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suporex Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 u mnie wszystko działa sprawdzałem przed chwilka faktycznie, ale przyzekam, ze nie dzialalo i mi wywalalo napis, ze "has been blocked" You're pro or you're a noob. That's Life. Youtube Channel: TrueRockNRolla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts