Deacon Posted September 30, 2024 Report Posted September 30, 2024 Nick w grze: Deacon Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: Na poczatku ~20-30h, pozniej zobaczymy Klasa postaci: Nie znam gry, wstepnie bow + wand, pozniej zobaczymy Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): W Royal Legion od 2008, WAR still best mmo 😉 Quote
Malgoth Posted September 30, 2024 Report Posted September 30, 2024 Nick w grze: Malgoth Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 30+ Klasa postaci: GS/dagger Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Od ponad 15 lat począwszy od L2 Quote
Hejden Posted September 30, 2024 Report Posted September 30, 2024 Nick w grze: Hejden Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 15-20 Klasa postaci: SNS/GS Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): WOW praktycznie od vanilla z przerwami, L2, GW2, Albion Quote
Ignaesh Posted September 30, 2024 Report Posted September 30, 2024 Nick w grze: Ignaesh Doświadczenie w grach MMO RaiderZ, Metin 2, Rappelz, Neverwinter, New World Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu? 15-20 Planowana klasa postaci: Healer - Wand + Staff Quote
MagnuM Posted September 30, 2024 Report Posted September 30, 2024 Nick w grze: Stworzę postać na premierę ;) Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 10-15 Klasa postaci: Templar Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): MU ONLINE, Guild Wars 1. Guild Wars 2, WoW (ok. 2 lata), Black Desert Quote
SCXPTIC Posted October 1, 2024 Report Posted October 1, 2024 (edited) Nick w grze: SCXPTIC Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: uśredniając około 15+ Klasa postaci: Heal - Wand/Staff albo Wand/LB Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Aion, GW2, NW, Terra, Lineage 2, BDO, WOW, Metin2, FFXIV, i inne azjatyckie dziwadła 😄 Coś o sobie (opcjonalnie): Programista, producent muzyki, gracz - nerd i nolife. W MMO gram odkąd pamiętam Edited October 1, 2024 by SCXPTIC Quote
iKonek Posted October 1, 2024 Report Posted October 1, 2024 Nick w grze: iKonek Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 15 Klasa postaci: DPS Greatsword + Dagger Doświadczenie w grach MMO: Albion Online, WoW, Neverwinter, ESO Quote
TinyGuy Posted October 1, 2024 Report Posted October 1, 2024 Nick w grze TinyGuy Doświadczenie w grach MMO WoW AotC pandaria-shadowlandsy + ponad połowa mythica zawsza, bardzo dużo godzin w Secret World, ArhceAge, Lost Ark ogólnie większość tytułów mmo była sprawdzana i grana Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu? Bez problemu 6 godzin dziennie jestem w stanie wrzucić, bardzo często wiecej Planowana klasa postaci Głównie xbow/dagger, jak to nie będzie za duży investment to jakiegoś offtanka sns/dagger też spróbuję złożyć Quote
MrKrzychuMix Posted October 1, 2024 Report Posted October 1, 2024 Nick w grze: MrKrzychuMix Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na gre: 10h - 20h ( zależy czy będe z dziewczyną XD) Klasa postaci: DPS - Longbow/dagger Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali) - Tibia,Metin, Wow ale nie gildijnie, Aion z RL nigdy nie związany. Quote
Sokos Posted October 1, 2024 Report Posted October 1, 2024 Nick w grze:Milaya Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę:20+ Klasa postaci:Staff/dagger Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali):WoW,Guild Wars,Allods Online,New World,Lost Ark Quote
arTE Posted October 2, 2024 Report Posted October 2, 2024 Nick w grze Berezovich (arTE zajęte 😞) Doświadczenie w grach MMO FFXIV ~2000h Tarkov ~600h Dark and Darker 1000h Eve online ~200h Liga legend ~za dużo jeszcze dużo innych tytułów po 200 czy 400 godzin, zapalony graczem jestem ;) profil steam z godzinami: https://steamcommunity.com/id/arteg4me/games/?tab=all Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu? +/-20 Planowana klasa postaci szczerze nie wiem jeszcze, co mi podejdzie, ewentualnie fill rolii, która jest potrzebna, prefer dps/tank Quote
PanFeta Posted October 2, 2024 Report Posted October 2, 2024 Nick w grze: PanFeta Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 15-20 Klasa postaci: GS/ miecz tarcza Doświadczenie w grach MMO: Pierwszy raz Coś o sobie (opcjonalnie): Nigdy nie byłem fanem MMO. TL mi się spodobało i chcę spróbować swoich sił. Quote
Freez Posted October 2, 2024 Report Posted October 2, 2024 Nick w grze: Freezz Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 30 Klasa postaci: Staff/dagger Doświadczenie w grach MMO : metin2 , division 1-2 , destiny , guild wars, silkorad… wiek 38 lat aktywny na disco Quote
Velvetto Posted October 2, 2024 Report Posted October 2, 2024 Nick w grze: Velvetto Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 30-40h Klasa postaci: SnS / Wand Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): MU Online, Lineage 2, Dragon Ball Online, wiele mobilnych Quote
2M1R Posted October 3, 2024 Report Posted October 3, 2024 (edited) Nick w grze: Tumir Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: każdego wieczoru. Klasa postaci: Bow/Staff Doświadczenie w grach MMO: GW2, Albion Online, ESO, Elite Dangerous (Wiem ze to nie mmorpg ale byłem w największej polskiej grupie graczy) Coś o sobie (opcjonalnie): 36 lat, z powodu zawirowań losu rencista, także mnóstwo czasu na granie 😉 I nie, nie jestem narąbany jak wchodzę na głosowy, to po prostu wada wymowy xD Edited October 3, 2024 by 2M1R Quote
Cinkovy Posted October 3, 2024 Report Posted October 3, 2024 Nick w grze: Cinkovy Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 30-40h Klasa postaci: Bow/Dagger Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Tibia, WoW, Lost Ark, BDO Coś o sobie (opcjonalnie): 27 lat Quote
overshiine Posted October 3, 2024 Report Posted October 3, 2024 Nick w grze: overshiine Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 10-20 godzin Klasa postaci: staff + wand Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): wow, lost ark Coś o sobie (opcjonalnie): 27 lat Quote
astazac Posted October 3, 2024 Report Posted October 3, 2024 Nick w grze: astazac Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 20 +/- Klasa postaci: SnS/GS Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Legend of Mir 3, Ragnarok, Flyff, Lineage 2, Aion Coś o sobie (opcjonalnie): 35 lat Quote
Doomcia Posted October 3, 2024 Report Posted October 3, 2024 Nick w grze: Doomcia Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: dużo 🙂 gram zazwyczaj między 16 a 2-3 prawie codziennie (z przerwami rzecz jasna :P) Klasa postaci: Longbow/Dagger 50 lvl 2208 score Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): WoW - 5+ lat, Albion - 2+ lat, po trochu: Tibia, Ravendawn, Tera, i rozne twory typu New World itp. Coś o sobie (opcjonalnie): jestem stary, lubie placki i dobra zabawe Quote
Werith Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 (edited) Nick w grze Werith Doświadczenie w grach MMO: Lineage 2 od 2004 do 2014, Raidy, m+ w wowie. Grałem sporo w Gw2, ESO itp. między czasie. Ogólnie stary wyjadacz gier MMO. Póki co w TL mam 2184cp Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu? 14h+ tygodniowo liczyć minimum 2h dziennie (częsciej 4-5+ dziennie) Planowana klasa postaci Zawsze grałem typowymi assassynami w grach. Obecnie gram greatsword + dagger. Myślałem nad swapem pod daggery+ xbow/longbow Coś o sobie (opcjonalnie): 30 latek grający w mmorpg w sumie od dzieciaka. Poza tym siłka,rower, praca. Edited October 4, 2024 by Werith Quote
Gorgon Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 (edited) Nick w grze: Gorgoni/Goorgon Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 25-35h Klasa postaci: Longbow/dagger oraz SNS/GS Doświadczenie w grach MMO : L2/WOW/BDO/TERA/T&L KOREA Coś o sobie: Lubie gry komputerowe, gram praktycznie od 18 roku zycia. Zazwyczaj gralem w l2 z bratem, ale od niedawna gram sobie z ziomkami w arka asa oraz cs fife itp, a kiedy tylko T&L wyszedl na europe to mnie pochłonoł 😄 Edited October 4, 2024 by Gorgon Quote
Asmeroth Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 Nick w grze: Asmeroth Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 20-30h Klasa postaci: Bow / Dagger Infiltrator Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Wiele lat BDO, L2, WoW, NW, LA i wiele innych Coś o sobie (opcjonalnie): Lubię po pracy pogierczyć, w grach bardzo mnie interesuje PvP. Oprócz pracy lubie coś pomalować na płótnie. Póki żona mnie nie zabije to będę maniaczyć gierki 🙂 Quote
Meni Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 Nick w grze: Menidash Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: ok.20h Klasa postaci: GS/dagger Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Tibia Quote
Gavras Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 (edited) Nick w grze: Gavras Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 20 Klasa postaci: Bow/Staff Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): TESO, WOW, GW2, GUILDWARS 2,NEW WORLD., EVERQUEST 2, SWTOR, WARHAMMER ONLINE Edited October 5, 2024 by Gavras Quote
Divu Posted October 5, 2024 Report Posted October 5, 2024 (edited) Nick w grze: Divu Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 14-20 w zależności od pracy i obowiązków Klasa postaci: S&S + GS (obecnie 50 lvl + 2170 GS(CP) Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Nie mam dużego doświadczenia, ale grałem w Aiona, Lost Arka, BDO i jestem mega wkręcony w T&L i nadrabiam ewentualne braki na bieżąco, ciągle się czegoś ucząc. Coś o sobie: Na discordzie mam nick divu. i jestem bardzo aktywny - staram się odpowiadać na pingi i DM na bieżąco. Edited October 5, 2024 by Divu Quote
Recommended Posts