Boynar Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 sztuczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkazaris Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 a skąd wiesz bo sam takie masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreed Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 lubię się dowiadywać czegoś co kompletnie mija się z prawdą lub zawiera znikomy jej pierwiastek... np. Aion -- nie uciekłem a z powodu buntu zostałem wywalony ale wróciłem gdy władza się zmieniła i wszystko wróciło na dobre tory. Rift - znów się dowiaduje, że uciekam, że pozostawiam rozsypaną gildię, która potrzebuje wsparcia .. oO .. ona była rozsypana w kwietniu jacku 2 miesiące temu a nie w dniu kiedy ja odszedłem, odszedłem a nie "uciekłem", poza tym jestem jednym z tych którzy pozostali w niej kiedy cały raid team odszedł.. a i ja też niczego nie musiałem.. status RLM otrzymałem za "aktywność na forum jak i długi staż gildii" /polecam topic "awanse specjalne", nie ma to NIC wspólnego z jakąkolwiek grą. Czy ucieknę jak to ładnie nazywasz z kolejnej produkcji hmm to zależy od tego czy wreszcie zarząd wydziału będzie wybierany przez ludzi czy typowany jak zawsze, bo trzeci raz do tej samej wody już nie wejdę i zapewne wielu tu obecnych też. Reszty komentować nie będę, bo nie zaliczam się do osób które muszą mieć ostatnie słowo - wasza/twoja racja a mój wszechobecny spokój i spokojny sen. Najlepsze teksty BF3: "Granat wam w dupę cwele" - TDM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Panowie zachowajcie spokój , bo co jakaś gra to kłótnie , o sytuacje w guild jak i o to, co władza óle zrobiła :) Polecam serial "Dynastia" hehe ponoć polska wersja będzie... Wytłumaczyliście sobie ok , teraz pora wyjść z kąta i pobawić się w chowanego :) ... Przygotujcie się na kolejne zmagania w SW jak i w Terze ;) mam nadzieje że nie będzie serialowo tym razem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts